Moinesti.Regulering van de belasting spanning van de transformatorHoe de draairichting te onderschei

  • vrijgavetijd:2022-05-02 23:51:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:236
  • Korte omschrijving:

    Moinesti.,Moinesti.Isolerende olie van transformatoren van olietype,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting va

Artikel inhoud
Moinesti.Isolerende olie van transformatoren van olietype,

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Moinesti.De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Geluid bij faseuitval

TrioletII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Moinesti.Regulering van de belasting spanning van de transformatorHoe de draairichting te onderscheiden?



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden,Moinesti.630 transformator met olieonderdompeling, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Norm voor inspectieDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen,Moinesti.20 kV-olie ondergedompelde transformator, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.


Moinesti.Regulering van de belasting spanning van de transformatorHoe de draairichting te onderscheiden?



De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Aanbeveling van de homepageVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Oorzaken van brand in transformator

Moinesti.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Moinesti.Overige productinformatie
  • Vasa.Ontwerp van de instapbrugDe noodzaak van regelmatig onderhoud

    Vasa.Ontwerp van de instapbrugDe noodzaak van regelmatig onderhoud

  • BostonMobiele hefbare hydraulische instapbrugOnderscheidend effect na toepassing

    BostonMobiele hefbare hydraulische instapbrugOnderscheidend effect na toepassing

  • Baoding City.Het hefplatform van de aluminiumlegering enige kolomHoe de belichtingstijd te verminder

    Baoding City.Het hefplatform van de aluminiumlegering enige kolomHoe de belichtingstijd te verminder

  • Chinstohova.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHet hoogseizoen komt eraan, de we

    Chinstohova.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHet hoogseizoen komt eraan, de we

  • TourHydraulisch vast hefplatformExperimentele methode

    TourHydraulisch vast hefplatformExperimentele methode

  • Gra.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformHoe voert marketing online promotie uit?

    Gra.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformHoe voert marketing online promotie uit?

  • Bezier.Hydraulisch schaartype hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

    Bezier.Hydraulisch schaartype hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

  • Bezier.Mobiel hefhydraulisch platformAnti-collision energie en effect

    Bezier.Mobiel hefhydraulisch platformAnti-collision energie en effect

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!